Nya Spelautomater 2017

Det har redan hunnit släppt några nya spännande spelautomater inom casinon på nätet i år. Dessutom så kommer det levereras så många fler spelautomater under 2017 så det kan vara problem att hinna med att testa alla. Men det lär inte vara svårt att hitta några som kan bli nya favoriter hos spelarna i alla fall.
Bland andra så har NetEnt släppt:

 

Divine Fortune Slot

– som släpptes i januari i år. Detta är ett nytt progressivt jackpottspel som är ett spel med helt nytt tema som utspelar sig i antikens Grekland med symboler som föreställer mytologiska varelser, mynt av guld och fyllt med rikedomar. Dessa symboler snurra fram på hjulen och förhoppningsvis så vinner spelaren den stora jackpotten eller så får man någon av de två mindre jackpottarna som också finns i spelet.
Symbolerna är snyggt animerade och spelet tar sina spelare tillbaka till den tiden i Grekland att det fanns vita statyer av kvinnor och i spelet så bär de på dyrbara skatter. Divine Fortune är en slot som spelaren ska spela om man drömmer om rikedomar.
Eller så kan man testa lyckan med en spelautomat som Microgaming släppte nyligen:

Huangdi – The Yellow Emperor Slot

– den handlar om en kinesisk myt och legend som har funnits i tusentals år. Det sägs att den Gula Kejsare skulle ha levt för 5 000 år sedan. Spelet i sig är fyllt med äventyr och symbolerna föreställer bland annat den legendariska Huangdi själv, värdesaker, scatters och Wilds bland andra.
Det finns intressanta funktioner dessutom som bland annat att hjulen kan expandera vilket gör att vinstchanserna ökar betydligt. Eller får Free Spin när man får minst tre scatters symboler med minst 15 stycken fria snurr.
Huangdi the Yellow Emperor är ett spännande spel och chanserna till stora vinster är många.
Dessutom släpps det en spelautomat nu under mars som utspelar sig i djungel, fylld med äventyr och spänning!

 

Jungle Spirit – Call of the Wild Slot

Jungle Spirit – Call of the Wild Slot – är ett spel som tar sina spelare på ett äventyr i djungeln och chanserna att vinna är upp till 1 024 olika sätt. Det finns många spännande funktioner som Butterfly Boost och Symbol Expansions bland annat. Att ljudet dessutom är så bra gör att det nästan känns som att man själv går i djungeln med macheten i högsta hugg.
Symbolerna som finns på stenblock föreställer bland annat – tigrar, björnar, kobror, elefanter och krokodiler uppblandat med spelkorts symboler. Naturligtvis så är Jungle Spirit – Call of the Wild fyllt med bonusar och Free Spins också. Spelaren är garanterad att inte har tråkigt en enda sekund. Fyllt med chanser att vinna stort och det härliga ljudet och designen gör ingen besviken.

Dessa var bara några få förslag på spelautomater som har kommit och komma skall med nya spelautomater under 2017. Men alla har en sak gemensamt i alla fall att det går att spela dessa även via sin mobil eller surfplatta utan några som helst problem. Dessutom så gör de inte sina spelare besvikna tack vare design, ljud och kreativiteten inte har hållits tillbaka hos spelutvecklarna i år heller.