Mega Moolah

Mega Moolah

Mega Moolah – är ett spel för den som är sugen på att åka till Afrika på safari. Temat i spelet utspelar sig nämligen att man som spelare får bege sig på ett äventyr fyllt med typiska djur som finns på en savann. Man får känsla av att befinna sig där eftersom ljudet verkligen förstärker effekten.
Symbolerna känns nästan levande och de består av Lejon, Zebror, Giraffer, Vattenbufflar, Gaseller och Elefanter. Dessutom finns de vanliga spelkorts symboler som Ess, Kung, Dam, Knekt, 10 och 9 också med. Sedan gäller det att se till att få Wild symbolen som är en Lejon som ryter Wild. Den kan dyka upp vart som helst på spelplanen och ersätter de andra symbolerna utom scatter symbolen.
Skulle en Wild finnas med i en vinnande kombination som dubbleras vinsten. Dyker det upp minst två Wilds ser ger det 15 mynt i vinst, vid tre Wild så är det 125 mynt och är det fyra Wild är det 1 500 mynt och vid fem Wild är det 15 000 mynt spelaren får. Så Mega Moolahs Lejon kan vara riktigt lönsamma att få. Scatter symbolen som är en liten lila apa som också ersätter de andra symbolerna och då även Wild symbolen. När spelaren får minst tre scatter symboler så aktiveras 15 stycken Free Spins och det räcker att de hamnar någonstans på spelplanen. Vinsterna under dessa Free Spins tripplar spelarens vinster.
Men skulle spelaren få fyra eller fem scatters så kommer det lite extra bonusslantar för att kunna göra extra insatser för på spelakontot. Vid fyra får spelaren 20 mynt och vid fem får man 100 mynt. Skulle det dyka upp minst tre scatter symboler under Free Spin så aktiveras ytterligare 15 Free Spins.
Det som egentligen är det mest spännande med att spela Mega Moolah är att det finns fyra olika progressiva jackpottar – Mega Progressiv, Major Progressiv, Minor Progressiv och Mini Progressiv. Där Mega Progressiv är den som spelaren kan vinna miljontals kronor på. Den har till och med gett världsrekord vinst och kommit med i Guiness Rekord Bok. Dessa jackpottar faller ut slumpvis så det är inte lönt att ha någon spelstrategi.
För att komma åt Mega Moolahs jackpottar gäller det att få en av de slumpade bonus spelen som kan dyka upp när som helst på spelplanen. Så kan jakten på någon av jackpottarna starta. Och under dessa bonus spel, så är spelaren alltid garanterad en vinst av någon sort.
Slutligen så är det inte så förvånande att Mega Moolah är så fyllt med spänning och verkligen ger sina spelaren den fulla spelupplevelse som man vill ha. Att befinna sig på savannen bland alla djuren samtidigt som spelaren har stora chanser att kunna bli miljonär på köpet gör att inte spänningen blir mindre.
Så det är bara att packa väskorna och ta på sig safarikläderna och ladda upp för härliga snurr med Mega Moolah på savannen i Afrika med allt det innebär. Som spelare så får man vara beredd på att det är riktigt nervkittlande när man snurra på dessa hjul och hoppas att en bonusrunda kommer upp så chansen till att vinna en jackpott gör sig gällande.